L.A. PUBLIC sijoittuu nimensä mukaisesti Los Angelesin piirikuntaan, jota usein kuvataan yhdeksi yhtenäiseksi kaupungiksi. Eletään lähitulevaisuudessa 2020-lukua, joka on ehtinyt ravisutella niin maisemaa kuin asukkaitakin.

Muutama vuosi sitten maanjäristyksestä kärsinyt LA on jakautunut kahtia. Etelään on muodostunut aidattu slummialue DISTRICT C, joka suorastaan kuhisee rikollisia ja sitäkin pahempia poliiseja. Muualla kaupungissa elo on jatkunut hyvällä mallilla, mutta kuinka kauan kansalaiset voivat sulkea silmänsä etelän ongelmilta? Tule mukaan koettelemaan rajojasi rikollisena tai pyörimään Hollywoodin parrasvaloissa!
 

Pelimaailma on laaja ja tarjoaa mahdollisuuksia kaikenlaisille hahmoille, kunhan nämä täyttävät foorumin realistiset puitteet. Toivomme mukaan eniten hahmoja, jotka liittyvät jollakin tavalla jo luotuihin olosuhteisiin! Muuten pelaaminen on vapaata ja hahmojen kehittäminen täysin pelaajan päätettävissä. Panostamme pelaamisen stressittömyyteen, sivujemme turvallisuuteen ja siihen, ettei foorumillamme esiinny muiden pelaajien syrjintää tai kiusaamista.

Liity Discord-ryhmäämme juttelemaan, tutustumaan ja suunnittelemaan! Ryhmä on osittain avoin myös vierailijoille.

LAPU:n omat bannerit linkitykseen.

Ei suoralinkitystä, tallenna banner omaan kuvapalveluusi.

LINKINVAIHDOSSA

1/2
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now